Tudja meg, hogyan változtathatja meg ez a "Reggeli módszer" az életét.
A legtöbb ember soha nem próbálta...

Töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, hogy megtudja, az egyszerű "Reggeli módszer" megfelelő-e Önnek...

Ha meg szeretné tudni, hogy ez a módszer segít -e, Töltsön ki egy kis tesztet az alábbiakban:

1. kérdés:
Mennyi vizet iszol naponta?
1-2 pohár
2-3 pohár
Több mint 4 pohár
Nem túl sok, legfeljebb 1 pohár
2. kérdés:
Férfi vagy, vagy nő?
Férfi
3. kérdés:
Milyen eredményt szeretne elérni?
Sújt veszteni
Karcsúsodni és fogyjon extra kilókat
Izomtömeget építeni
Alakítson ki egészséges szokásokat
4. kérdés:
Milyen a testalkatod?
Körte
Ovális
Téglalap
Homokóra
5. kérdés:
Hogyan telik a tipikus napod?
Munkahelyen, többnyire ülve
Napközbeni hosszú séta
Fizikai munka, főleg a lábonállva
Otthon, többnyire ülve
6. kérdés:
Menjünk tovább! Mikor volt utoljára ideális súlya?
Kevesebb mint egy éve
1-2 éve
Több mint 3 éve
Soha
7. kérdés:
Mindannyiunknak vannak hátrányai, mi a tied?
Nem pihenek eleget
Sok rágcsálnivalót eszek, és gyakran iszom szódát
Szeretek éjjel enni
Édesszájú vagyok
Sok sós ételt eszem
A fentiek egyike sem
8. kérdés:
Mennyire vagy fizikailag aktív?
Nem megyek sportolni
Fitnessz heti 1-2 alkalommal
Fitnessz heti 3-5 alkalommal
Fitnessz heti 5-7 alkalommal
9. kérdés:
Szüksége van külső motivációra a munka folytatásához?
Igen
Nem
Utolsó kérdés:
A Keto Slim kapszulákkal esélye van arra, hogy 3-4 naponként 1 kg-ot vagy többet fogyjon. Szeretnéd ezt kipróbálni?
Igen határozottan
Nem, de érdekel
img
Töltse ki a kérdőívet, és tudja meg, hogy a 35 éves Mária mindössze 7 hét alatt 34,5 kg-ot fogyott testmozgás vagy étkezési korlátozások nélkül.

Ha reggelivel fogyasztja ezt az egyszerű készítményt, több zsírt tud leadni, mint azt valaha is álmodta.

Valójában néhány ember akár 15 kg -ot is leadhat mindössze 30 nap alatt, ha naponta 10 óra előtt elfogyasztja ezt a készítményt.

A reggeli anyagcsere biztonságos?

Cameron Pritchett testsúlycsökkentő szakember segített nekem, Jónás Máriának tökéletesíteni a wellness módszeremet, amellyel a legtöbb ember szerte a világon természetes módon normalizálhatja súlyát.

A "Reggeli módszer" célja a kiegyensúlyozatlan súly kiváltó okának kezelése, és már világszerte több ezer embernek segített jólétének javításában. Töltse ki a fenti kérdőívet, hogy tudja meg. VAGY...

Hogyan segített egy volt egyetemi áldozat több száz férfinak és nőnek a fogyásban?

Az, hogy ezen az oldalon találkoztunk, természetesen nem véletlen.

Nem tudom, honnan jöttél, és milyen körülmények között nőttél fel. Nem tudom a neved, de legalább egy dolgot tudok. Azért vagy itt, mert már nem akarod így érezni magad a tükör előtt.

image Ismerős érzések?

Ha jelenlegi felépítése elhomályosítja jelenét, és szebb jövőre vágyik, nem engedheti meg magának, hogy lemaradjon arról, amit ma megosztani szeretnék veletek.

De mielőtt folytatnám, lenne egy kérdésem hozzátok…

Szégyelli, hogy a város medencéjébe megy, mert fél attól, hogy régi ismerősökkel találkozik? Ha jobban belegondolunk, régóta fürödtél nyilvánosan. Igaz? Több időt tölt a tengerparton esernyő alatt? Ha igen, akkor biztosan jobban fogja érezni magát, ha néhány kilogrammal kevesebb lesz? Nemde? Ezenkívül minden bizonnyal karcsúbb testben szeretne élni, de talán egy örökkévalóság telt el, és minden erőfeszítése ellenére sem sikerült sikereket elérnie? Ha továbbra is olvassa ezeket a sorokat, minden bizonnyal többet szeretne tudni, és igaza is van, mert igen, számotokra van egy megoldásom, hogy végre búcsút vehessen felesleges kilóitól.

Mielőtt továbblépne erre az oldalra, valószínűleg már kipróbált minden tippet a fogyáshoz.

De hiába…

Én is, mint te, különböző ajánlásokat követtem, hogy lefogyjak ezekről a felesleges kilókról.

De hiába…

Mindenesetre tudd, hogy ha a mai fogyás számodra szenvedéssel jár, akkor nem te vagy a hibás... Azok az emberek, akik számos fogyókúrás módszert kínálnak, nem tudják, milyen nehéz, módszereik csak kevés ember számára hatékonyak. Míg a többség - csak időt, energiát pazarol és kimeríti a testet. Emiatt minden fogyási kísérlettel kevesebb reménye van az eredmények elérésére. Maradj velem, mert elmesélem, hogyan sikerült megtörnöm ezt a szörnyű ördögi kört, amely tönkretette a mindennapi életemet, és ezzel te is kijuthatsz ebből a szörnyű helyzetből. Teljesen elfelejtettem, hogy nem mutatkoztam be. A nevem Jónás Mária, és én is voltam egyszer a te helyzetedben. Tehát, 5 évvel ezelőtt elhíztam. Kövér voltam. Igen, igen, én is pont ilyen voltam. Valóban... (nos, láttad az első fotót, én még rosszabbul néztem ki). A legrosszabb időkben több mint 130 kg voltam. Sokáig szedtem össze a bátorságomat, hogy leleplezzem ezt a fotót, de mégis szeretném megmutatni, honnan indult az utam.

image Ez a fotó a múltat ​​juttatja eszembe, ahová már nem szeretnék visszatérni

Képzeld el, milyen megaláztatás ez egy nő számára?

Még jobb, képzeld el, milyen megaláztatás ez, amikor ez a nő nem tudja bekötni a saját fűzőjét a cipőbe?

Féltem emiatt edzőterembe menni.

image Így néztem ki gyerekkoromban

A túlsúlyom a gyerekkoromban gyökerezik. Genetikailag úgy történt, hogy mindig nagyobb voltam, mint az osztálytársaim, de egyszer világossá tették számomra, hogy valójában több kilóm van. Sőt, ez mindennap eszembe jutott: úgy böktek az ujjaikkal, mintha én lennék a bűnös a bíróságon, és „nagy disznónak” neveztek. Igen, ez volt a becenevem az egyetemen. Minden nap hallottam ezeket a szavakat az iskolában. Nyilvánvaló, hogy az önbizalmam nem bírta ezt a napi gyűlölet -örvényt. És hamarosan menedéket vettem az ebédlőben. Észre sem vettem, hogy ott léptem először ebbe a félelmetes ördögi körbe.

Akkor nem is gondoltam volna, hogy még 10 évet kell várnom, hogy kilábaljak ebből. Nem meglepő módon a barátkozás nehéz volt... ha nem lehetetlen, és meg kellett szoknom, hogy egyedül eszem a kávézóban. Az 5. osztálytól kezdve a hajmorzsák is mindenapossá váltak, melyeket az osztálytársak dobáltak. A szünetekben én is egyedül voltam. Elbújtam a lépcső mellett a tanárok felületes pillantása és a diákok gúnyolódása elől. Az idő múlásával a mérleg súlya tovább nőtt.

image Ritka látogató voltam az edzőteremben

Olyan kövér voltam, hogy az emberek már nem ültek mellettem, hanem inkább álltak... Később rájöttem, hogy a kövér büdös, és emiatt kevesen kommunikálnak velük. Szerencsére, amikor a világ hátat fordít Önnek, mindig számíthat a családra... De nem az én esetemben... "Kövér" lettem még a családban is. A saját anyám azt mondta, hogy legalább egy fogyókúra érdekében fogyókúrázzak, szidta, hogy új dolgokat kell vásárolnom, mert már nem férek bele a régiekbe. És hányszor hívott kövér, disznó, kövér tehénnek, azt mondta, hogy még egy kicsi, és szükség lesz arra, hogy kitágítsam az ajtót... Nehéz elképzelni rosszabb körülményeket egy tinédzser számára, aki megpróbálja megtalálni a helyét a társadalomban... egyedül és útmutató nélkül. Bántott és magányos voltam, és még jobban megragadtam a keserűségemet... ovább csak a depresszió.

Hadd térjek át a tényekre. És elég sok van belőlük.

A WHO / Európa (az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája) rövid statisztikája*:
 • 1980 és 2020 között az elhízottak száma világszerte majdnem megkétszereződött. Az ország adatai szerint 2020 -ban a WHO európai régiójában mind a férfiak, mind a nők több mint 65% -a túlsúlyos volt, a nők megközelítőleg 33% -a és a férfiak 20% -a elhízott.
 • A legfrissebb adatok szerint az Európai Unióban a felnőttek 45-70% -a túlsúlyos, 10-30% -a elhízott.
image

Az egyetem végén legalább 30 kg -ot híztam. Mindennek ellenére ez nem akadályozott meg abban, hogy megszerezzem az alapképzést, és nem akadályozta meg a tanulmányaim folytatását. A diploma megszerzése után egy rangos cég vett fel engem. Ha korábban állandóan kellemetlen szavakat hallottam irányomban, akár a buszon, a folyosókon, az osztályteremben vagy a büfében. Hogy a munkában csak görbe tekintetek voltak, de az emberek többsége teljesen közömbös számomra. A munkahelyemen találkoztam egy férfival, aki öntudatlanul felforgatta az életemet.

Camilnak hívták, és hihetetlen ajándéka volt - az a képessége, hogy azonnal együtt érezzen az emberekkel Ez lehetővé tette számomra, hogy hosszú idő óta először találjak rokon lelket. Eleinte nagyon szokatlan volt, hogy vele töltsem az időt, mivel soha nem volt barátnőm. Újévkor mesélt arról, hogy le akar fogyni. Hozzám képest valóban nem volt gondja a plusz kilókkal, de ilyen döntést hozott.

Én azonban a legjobbakat kívántam neki:

image

Egy kattintás... majd leereszkedés a pokolba

Szavai után lángra lobbantam a fogyás vágyával, ami kísértett és nem hagyott nyugton. Bármire kész voltam, hogy leadjam a kilóimat. Ezért az újév után úgy döntöttem, hogy komoly diétát folytatok, de... haszontalan. E kudarc után elkezdtem követni az első sportprogramot... aztán a másodikat... majd a harmadikat. Sportprogramok, amelyeket neves "webes szakértők" állítottak össze. Ezek tucatjain mentem keresztül... Hiába. Sőt, kicsit túlzok, 3 hónap alatt 8 kg -ot sikerült leadnom... de a következő 6 hónapban visszatértek. Év elején olyan őrült voltam, de a kilencedik hónap végén a gödör alján éreztem magam. Pszichésen teljesen depressziós voltam. Ennyi erőfeszítés, annyi megkötés, és minden a nem létező eredményekért. Minden reményem hirtelen szertefoszlott. Szomorúan vettem észre ezt. Egyszer a tükör előtt álltam, undorodva a tükörképemtől, és emlékszem, hogy magamban azt gondoltam: «A fenébe, mi a fenét csinálok én még a Földön?»

És mégis mindent jól csináltam... Amikor szükség volt arra, hogy korlátozzam magam, korlátoztam. Amikor a program végére kellett mennem, megtettem. De nem, nincs eredmény, de én mindent jól csináltam. A fejemben kérdések merültek fel... Mit csináltam rosszul? Miért én? Mi a probléma?

Ekkor jöttem rá, hogy ha valójában NEM az én hibám, és ha te is hasonló helyzetbe kerültél, akkor értsd meg, hogy NEM a te hibád.

Ezek mind azok, akik kudarcainkkal, szenvedéseinkkel, kétségbeesésünkkel táplálják gyermekeiket. A súlycsökkentő iparág játszik a kellemetlenségeinken azzal, hogy eladja nekünk sportprogramjait, diétáit stb. Az évek során azt is elhitették velem, hogy követnem kell ezt a csodálatos új sportprogramot... És hittem nekik. Ők akadályozzák meg a fogyást, és a szakértők csak kihasználták a katasztrófáinkat... Pénzügyi szempontból ez az ő érdekük.

Amint elkezdtem megérteni, hogy mi az, ami valójában fogyni kényszerít, elkezdtem dolgozni a módszeremen.

És itt tényleg fogyni kezdtem.

Gyorsan... NAGYON gyorsan.

Olvadtam, mint a hó a napon.

image Felismer? Ez az új én!

Először nem vettem észre, hogy majdnem 35 kg-ot fogytam, de fokozatosan ez is segített visszanyerni az önbizalmamat.

Egy kis türelem és kiadom a képletet!!!!

Fogalmad sincs, milyen érzés lenne azt érezni, hogy valóban felkelted a jóképű férfiak figyelmét! Ez örökre megváltoztathatja az életét! Leküzdeni az étel- és üdítőfüggőséget, és megtalálni a saját módját a fogyáshoz... ez megváltoztatja az életét. A bőröm ragyogó és energikus vagyok.

De figyelmeztetni akarlak, a saját magam által készített program még mindig valódi problémát okozott nekem...

ÖSSZES ruhatáramat le kellett cserélnem, de nem sajnálom az ilyen pénzt.

Őszinteségek... majd a kérdések

A sikerhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem.

Ez csak nekem vagy talán másnak segít?

Azt akartam ellenőrizni, hogy a módszerem valóban működik-e, és hogy ez nem csak szerencse. Kísérleti alanyokra volt szükségem. Ezért elkezdtem megosztani a módszeremet másokkal, akik látták a változásaimat, de nem értették, hogyan lehetséges... Értük üzletet kötöttem az ördöggel. Vagy inkább nagy cégekkel. Aztán elkezdték alkalmazni a módszeremet, és megerősítették, hogy működik. Hihetetlen siker volt számomra. Sikerült elérnem a céljaimat és gyökeresen megváltoztatnom az életemet.

Válaszok... majd csere

 • Jónás_Mária

  ·

  Feliratkozás

  ···
  image
  173 "Îmi place"
  Jónás_Mária #slimming #weightloss #self-esteem #confidence #perfectbody #ketoslim
  ·

  Mindennap ráálltam a mérlegre, és imádkoztam, hogy kisebb számot lássak, mint tegnap. De a számok nagyon lassan csökkentek. És minél kevesebb lett a súlyom, annál nehezebb volt leadni. De fontos, hogy ne adjuk fel, ne rohanjunk pizzát enni és üdítőt inni. Tudjátok, mi segíthet felgyorsítani az eredményt? A Keto Slim! Kipróbáltam magamon!

 • Jónás_Mária

  ·

  Feliratkozás

  ···
  image
  190 "Îmi place"
  Jónás_Mária #slimming #weightloss #self-esteem #confidence #perfectbody #sport
  ·

  Rémülettel idézem vissza az edzőtermi látogatásokat. Már a csoportos foglalkozás 5. percében csurom víz volt a pólóm. És amikor hasizomgyakorlatot csináltunk, olyan erősen nyögtem, hogy mindenki ferde szemmel nézett rám. Jó volt? Nem! Segített a testmozgás a fogyásban? Nem sokáig. Neked segített? Oszd meg a hozzászólásokban!

 • Jónás_Mária

  ·

  Feliratkozás

  ···
  image
  186 "Îmi place"
  Jónás_Mária #slimming #diet #food #salads #perfectbody
  ·

  Amikor 130 kg fölött voltam, az egészséges ételeket nem tekintettem ennivalónak. Csak akkor kezdtem el salátát enni, amikor diétázni kezdtem. Szédültem, állandóan álmos voltam, és semmihez se volt energiám. Még álmodtam is ételt láttam. Szörnyű idők voltak. Számomra mindennek mértékkel kell történnie. Ne lakmározz zsíros ételeket, ne éhezz napokig, de egyél egy kicsit abból, amit szeretsz. Ti mit gondoltok?

 • Jónás_Mária

  ·

  Feliratkozás

  ···
  image
  158 "Îmi place"
  Jónás_Mária #slimming #weightloss #self-esteem #confidence
  ·

  Amikor kövér voltam, utáltam a tükröket. Minden alkalommal, amikor a tükörképemre néztem, egyszerre gyűlöltem magam és sírni akartam. Persze, amikor lefogytam, egy kicsit könnyebb lett szeretni magamat. De először is fontos, hogy felismerd, hogy az önértékelési problémáid a fejedben vannak, és nem a súlyod az oka.

 • Jónás_Mária

  ·

  Feliratkozás

  ···
  image
  98 "Îmi place"
  Jónás_Mária #slimming #weightloss #youcandoit #confidence #Keto Slim
  ·

  Tudjátok, mi a legfontosabb a fogyásban? Ne merülj el a bánatodban, amikor valaki ujjal mutogat rád, vagy valami sértőt mond. A lényeg, hogy szedd össze magad, próbálj ki különböző fogyási módokat, és haladj a célod felé, bármi is történjen. És ha gyorsabb eredményeket szeretnél elérni, próbáld ki a Keto Slim.

Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozom ezt az oldalt, és elkezdtem megosztani a hozzád hasonló férfiakkal és nőkkel egy olyan döntést, amely megváltoztatta az életemet, ami megváltoztathatja őket és az életedet. „Spontán módszer a fogyásra”-nek neveztem el. Tanulmányoztam a különböző fogyókúrás termékek összetételét, tanulmányoztam az összetevők hatásmódját, összeállítottam és teljesen újraterveztem. Évekig tartott a fejlődésem, de sikerült. Ezt az átfogó fogyókúrás megoldást készítettem. A fogyás még soha nem volt ilyen egyszerű, ez a probléma, amely életem több mint 15 évében kísért, kevesebb mint 1 év alatt véget ért.

Ma új ember vagyok, és arra tudok koncentrálni, ami igazán fontos számomra. A súlyom, ami miatt képtelen voltam sok tevékenységre, ma már a múlté. Nemrég meghívtak egy konzultációra. Amint megjelent a feltalált fogyókúrás módszerem, sokan elkezdtek kapcsolatba lépni velem, hogy megvásárolják tőlem az ötletemet. Amit mondani fogok, túl durván tud hangzani. De nem azért találtam ki ezt az eszközt, hogy külföldieknek eladjam. Mi lenne, ha tényleg eladnám ezt az ötletet külföldieknek? Szabadalmaztatni fogják, és a legtöbb ember nem fogja tudni használni az eszközömet. És minden bizonnyal a kozmikus szintre emelték volna a költségeket. Lehet, hogy fiatal vagyok, de nem hülye. Az egyik szakember elmondta, hogy egy ilyen terméknek legalább 1500 euróba kell kerülnie. Hogyan engedheti meg magának egy hétköznapi ember a készítményt 1500 euróért?!

Ezért amikor azt ajánlották, hogy vegyek részt az késztményem feljelsztésében - egyböl elfogadtam az ajánlatot. Nagyon jó szakemberekkel dolgoztunk együtt. Ez nagyon klassz. Most az eszköz már túljutott az előkészítés szükséges szakaszain. Elneveztük Keto Slim-nek.

És ami a legfontosabb, a költsége mindenki számára elérhető. Tanácsokat is adok azoknak, akik rendelkeznek tapasztalattal a termékkel kapcsolatban, és megpróbálnak válaszolni minden kérdésre a megjegyzésekben.

image A súlycsökkentés specialistája, Cameron Pritchett az egyik olyan szakember, aki segített a Keto Slim finomításában.

Részletesebben beszélt az új termékről:

Mária ötlete olyan, mint egy autónavigátor, amely megmutatja a leggyorsabb fogyási módot. És ez a módszer egész életemben működik.

A Keto Slim Mária ötletei alapján jött létre. Azt javasolta, hogy használja a Szinefrin egyedülálló tulajdonságait, amely felgyorsítja a zsírbontást - mobilizálja a zsíranyagcserét, ami többletenergiát eredményez.

A Keto Slim-et 30 napig megszakítás nélkül kell használni. Javasolt napi 2 alkalommal 1 kapszula bevétele. Az utasításokat betartva 10 -szeresére csökkentheti a zsír mennyiségét! Ez a termék felgyorsítja az ásványi anyagok és más anyagok átalakulását. Serkenti az endokrin rendszert, segít csökkenteni az étvágyat. Ez egy igazán természetes termék, amely serkenti a szervezet természetes rendszerét. A zsírégetés a zsíranyagcsere javításával történik.

Ezeket a termékeket soha nem értékesítik gyógyszertárakban! Az egyes csomagok gyártási költsége több euró. Tárgyalások folynak egy magasabb hatósággal. Így a költségek több mint 90%-át meg lehet takarítani annak érdekében, hogy ezt a terméket a helyi lakosság rendelkezésére bocsássák.


A szerkesztő megjegyzése:

Figyelem! A nagyszámú megrendelés és az elégtelen termelés miatt a forgalmazó úgy döntött, hogy korlátozza a promóciós időszakot! Most a kedvezmény csak 04.08.2021-ig érvényes. Az akció végéig a Keto Slim megrendelhető a honlapunkon található űrlap kitöltésével. Ne felejtsd el, hogy % kedvezményben részesülsz!

image

Régi ár

22800HUF

Új ár

11400HUF

Hozzászólások:


Natália 30.07.2021

Ez elképesztő! A Keto Slimnek köszönhetően 9 kg-ot fogytam, és ugyanakkor megehettem, amit akartam. Fogyok még egy kicsit, és nagyon jó lesz.

comment
Miron 31.07.2021

Egyszer láttam egy cikket erről a készítményről. A vélemények nagyon jók voltak, és valószínűleg jó okkal.

Gizella 31.07.2021

Hogyan kell megrendelni Keto Slim-et?

Katalin 01.08.2021

A fenti megrendelőlap az. Töltse ki, és visszahívják.

Léna 01.08.2021

Én is olvastam róla valahol. Valószínűleg ez egy jel, és meg kell rendelnem. Sőt, miközben még akciósan megvehetem.

Márta 02.08.2021

Kifizetettem a csomag átvételkor - nagyon kényelmes.

Erzsébet 02.08.2021

Azt hittem, soha nem tudok lefogyni, de sikerült! 10 kg -ot fogytam, és ugyanabban a tempóban folytatom. A barátok nagyon meglepődtek az eredményeimen, és úgy döntöttek, hogy éhezek. Nem mondtam nekik semmit, hadd gondolják, hogy keményen dolgoztam :)

comment
Anikó 03.08.2021

Nagyon örülök, hogy sikerült kedvezményesen vásárolnom! Alig várom a csomagomat!

Olívia 03.08.2021

Volt egy balesetem, ami után sokáig nem tudtam járni. Ez idő alatt 29 kg-ot híztam, és kövér néni lettem. A plusz súly még nehezebbé tette a gyógyulást. Egy barátom ajánlására kipróbáltam a Keto Slim. Változást éreztem a bevétel első napjától: a testem gyorsabban kezdett dolgozni, megemésztette az ételt. Az első héten 5 kg -ot fogytam anélkül, hogy életmódot változtattam volna! Remélhetőleg a maradék 24 kg ugyanolyan gyorsan eltűnik!

Violetta 04.08.2021

Elolvastam a megjegyzéseket, és rájöttem, hogy magamnak kell rendelnem, miközben a kedvezmény még mindig érvényes.

Irén 04.08.2021

Körülöttem mindenki meglepődik, hogyan sikerült lefogynom, mert előtte 5 plusz kilóval éltem. És mindez a Keto Slim köszönhető.

Rendelés